Voton Rama, ia huq me veshjen

Voton Rama, ia huq me veshjen

Kryeministri Edi Rama is shoqëruar nga bashkëshortja e tij Linda Rama ka shkuar të hedhë votën e tij në qendrën e votimit në Surrel. Ai është shfaqur me një veshje aspak të zakontë.

Ai mban veshur xhaketë dhe një palë pantallona të shkurtra dhe çorape të ngritura afër gjurit. Gjithashtu e dhe bashkëshortja e tij ka befasur me veshjen aspak zyrtare.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *