Shek Hallaqi i Grupit të Kumanovës: 3vjet e 2muaj kam berë vetmi

Shek Hallaqi i Grupit të Kumanovës: 3vjet e 2muaj kam berë vetmi

Shek Hallaqi i cili po vuan burgun në Maqedonin e Veriut me rastin e ngjarjeve në Kumanovë me 9 dhe 10 maj të vitit 2015 ku nga përleshja mbetën të vrarë 8 policë dhe 10 pjestarë të grupit të Kumanovës. Hallaqi ka shkruar në profilin e tij në facebook.

Ja reagimi i tij:

3vjet e 2muaj kam berë vetmi,
18muaj ne manastir po ma let e kam pas se kam pas me kominikim non stop mes dritareve me sokolin ardianin dhe naserin po per 18muaj gjatë qendrimit tim 16muaj nuk kam dal as shetitje.!

18muaj kam qen prilep ku nuk kam mujt me kominiku me shoktë njeten vetmi ku ka qen para meje dhe vellau imë Val zeka aty e kam pas mas keqi me mungojke biseda mes shokve isha larg tre shokve te mi, po fjala pleqve ishte e vertet se njeriu ish ma fort se guri me gjithë ato vuajteje qe kam kalu..!

Vuajtja me mesoi te Luftoj…
Lendimi me mesoi te mos dorezohem.
Dhimbja me mesoi te jem i fortë…
Dashuria e njerezve te mirë me mesoi të vazhdoj…

Faleminderit ZOT
Që më bën të fortë çdo ditë
E më shumë🙏

Ju pershendes nga zemra gjithve Respekt 🇦🇱

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *