Serbi në mes Beogradit mban parullën: Shqiptarët janë vëllezërit tanë

Serbi në mes Beogradit mban parullën: Shqiptarët janë vëllezërit tanë

Një serb dalur me parullë në mes të Beogradit, në të cilën shkruan: Shqiptarët janë vëllezërit tanë.Kjo u bë e ditur përmes disa postimeve nëpër rrjete sociale, teksa shihen një shqiptar dhe një serb, ku serbi mban në duar një pankartë në të cilën shkruan se shqiptarët janë vëllezërit e serbëve.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *