Përgjim i ri nga El Cheka: Ahmeti dhe Bejta flasin për kontrollin në Gjyqësi? (VIDEO)

Përgjim i ri nga El Cheka: Ahmeti dhe Bejta flasin për kontrollin në Gjyqësi? (VIDEO)

El Cheka ka vazhduar sagen e postimeve te pergjimeve per te cilet thote se i ka marre nga pjestaret e grupit te Kumanoves. Ne pergjimin e rradhes degjohet ku kryetari i BDI-se Ali Ahmeti dhe ish-kryetari i komunes se Gostivarit Nevzat Bejta, flasin per “marreveshjet” qe i kane bere ne lidhje me avansimet ne sistemin e Drejtesise.

El Cheka shkruan kështu: Sipas Ali Ahmetit dhe Nevzat Bejtës njerzit që kan punuar dhe jan me BDI-në duhet të jen në krye të gjithçkaje por edhe në krye të gjyqeve se do u duhet këtyre. Ja pra planet që i paskan bër për gjyqin e apelit në Gostivar, dhe ku vazhdojn të ofendojn ata që sjan me Bdi-në. Arsyeja pse gjyqet jan në këtë gjendje!

Per me shume ndiqni videon

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *