Në orën 20:30 Albin Kurti do të jetë drejtpërdrejt në Facebook

Në orën 20:30 Albin Kurti do të jetë drejtpërdrejt në Facebook

Në orën 20:30 Albin Kurti do të jetë drejtpërdrejt në Facebook.

Cilat duhet të jenë tre vendimet e para që duhet t’i marrë Qeveria e Lëvizjes?

Shkruajini ato në komente e statuse dhe vendosni hashtag #TriPrioritete#QeveriaKurti.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *