Komandant Malisheva: Haram i qofshin Zoran Zaevit 70 mijë votat e shqiptarëve (VIDEO)

Komandant Malisheva: Haram i qofshin Zoran Zaevit 70 mijë votat e shqiptarëve (VIDEO)

Në një paraqitje publike përmes facebook-ut, i dënnuari me burrgim të përjetshëm, Komandant Malisheva ka shpjeguar fillimisht vendimin e gjykatës së apelit për dënnimin e tyre, poashtu ai në lot në sy ka pranuar që ka ardhur në maqedoni për të çliruar shqiptarët që ishin të robëruar nga ish-kryeministri Nikolla Gruevski.

Malisheva më tej theksoi që sikurse 70 mijë shqiptarë që votuan Partinë e Zoran Zaevit paoshtu edhe ai ka shpresuar që drejtësia do vijë siç ka premtuar Zaev, por ai është dëshëpruar skajshmërisht me të duke theksuar që nuk ka dallim mes Gruevskit dhe Zaev dhe duke theksuar që haram të i qofshin votat e shqiptarëve që kanë votuar për të.

Ai në videon live në facebook që zgjati rreth gjysmë ore Malisheva u vëre që ishte tejet i shqetësuar dhe gjatë gjithë kohës fliste me lot në sy, ai për të gjitha rastet kunder shqiptarëve ka akuzzuar liderët shqiptar Ali Ahmetin dhe Menduh Thaçin pasi sipas tij ata gjatë gjithë kohës kanë lufftu kundër komandantëve të UÇK-së dhe për të degraduar UÇK-në dhe komandantët saj.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *