Impressum

Botues: Realiteti

Drejtor: Realiteti1 – info@realiteti24.info

Kryeredaktor: Realiteti2 – info@realiteti.info

Marketing: info@realiteti24.info

Zhvillimi dhe Dizajni: Realiteti Team