HASHIM THAÇI SHKON NË VILLEN E ADEM GRABOVCIT

HASHIM THAÇI SHKON NË VILLEN E ADEM GRABOVCIT

Presidenti i Kosovës Hashim Thaçi ka shkuar sot në villen e Adem Grabovcit.
Këtë e kanë bërë të ditur familjarët e Grabovcit të cilët kanë publikuar foto me Thaçin.

Fotografia e siguruar nga Express, paraqet gruan e Adem Grabovcit, bashkë me dy djemtë e tyre dhe me nusen dhe vajzën e djalit të Grabovcit.

Ndërkohë, kjo vizitë tek i akuzuari në rastin “Pronto”, vjen pak ditë më pas, pasi i kishte dhënë vllahut të Adem Grabovcit, Dinë Grabovcit urdhrin “Hero i Kosovës.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *