Enca: Paratë nuk mund ta blejnë lumturinë, por është më mirë të qash në jaht!

Enca: Paratë nuk mund ta blejnë lumturinë, por është më mirë të qash në jaht!

Enca është ndër artistet shqiptare e cila të.rheq vëmendje gjithnjë dhe thuajse në çdo paraqitje të saj. Ajo është mjaft e nd.jekur në rrj.etet so.ciale dhe në Instagram numëron mbi dy milionë njerëz.

23-vjeçarja së f.undmi ka publikuar një fotografi at.raktive nga një jaht super luksoz, ndërsa e shoqëron me një me.sazh interesant.

“Paratë nuk mund ta blejnë lumturinë, por është më mirë të qash në jaht(sidomos kur janë lot gëzimi)”, ka shkruar krahas këtij imazhi artistja shqiptare. Këtë vit,këngëtarja ka qenë mjaft aktive si në projekte e po ashtu edhe në mbrëmje të ndryshme muzikore.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *