Djaloshi nga Prizreni e bën për spital serbin, në mes të Serbisë

Djaloshi nga Prizreni e bën për spital serbin, në mes të Serbisë

Shqiptarët njihen për përfomancat e mira në sportet luftarake.

I jashtëzakonshëm është treguar edhe djaloshi nga Lubizhda e Hasit, Enis Muqaj që në debutimin si profesionist në MMA.

Mbrëmjen e kaluar, 18 vjeçari ka mposhtur në “shtëpinë e tij” serbin, Veljko Vulovic, shkruan portali Realiteti.

Shqiptari nga Prizreni nuk i dha asnjë mundësi kundërshtarit dhe në fund fitoi brezin në kategorinë deri në 77 kilogram.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *