A lejohet me bë shqipnjën në Qabe?

A lejohet me bë shqipnjën në Qabe?

Arben Lala Ooooo tere jeten ne shqipetaret i kemi perzier konceptet: fe dhe komb

Alban Puka Nuk besoj se ka ndodhur ndonje gje e madhe, thjesht dikush vuri ne dukje nje veper jo të përshtatshme në Qabe edhe pse ai djali ndoshta ka për qêllim orjentimin e haxhilereve.Po zhvillohen debate pa lidhje…

Gaz Teqja Nese ky vllai e ka bere shqiponjen per deshiren e vet, per kenaqesi, se ashtu ja don shpirti, dhe e ndan me shoqerine kete gje, cfare problemi ka!!! Nuk eshte as ne ritual haxhi dhe as ne ritual umre, eshte ne nje nga dyert e qabes duke kaluar..! Por edhe sikur te ishte….?!?! Ai spo na thote se kjo eshte pjese e ritualit dhe as ka shprehur dicka qe perben mekat ose devijim..! Te gjykosh dhe te ngresh akuza per kete gje, mendoj eshte pa vend..!

Fatrit Beqiri Ky djali duket me i gjate sesa pjesa tjeter e grupit. Ai qe ka qene atje e di mire sa e veshtire mund te jete per moshen e trete te ecin mes gjithe atyre njerezve. Kjo shenje nuk me duket se shpreh nacionalizem, por nevojen e nje pike orientimi per ata qe i shkojne nga pas. Megjithate, duhen justifikuar edhe ata qe nje veprim te tille e konsideruan se “nacionalizem te semure”, sepse gjithe ajo vape dhe dielli ben te veten. Me respekt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *